Gratis uforpligtende forsamtale

Er du usikker på, hvad der er den rette løsning for dig? Har du spørgsmål om behandlingsprocessen eller bekymringer, der afholder dig fra at booke en tid? Hos Klinikhappybody ønsker at gøre vejen til sundhed så let og tryg som muligt for dig.

Overordnet er det bare en helt uformel samtale med mig (se billede af mig nedenfor), på blot 15 min. Mit navn er Anne og jeg er 59 år gammel og bor i Skanderborg, men har også Klinik i Aarhus. Jeg er uddannet og RAB-godkendt zoneterapeut, kostvejleder og idrætscoach. Efterfølgende har jeg også videreuddannet mig i ansigtszoneterapi, Japansk lifting og Nada. 

Hvorfor vælge en gratis uforpligtende forsamtale?

1. Afklaring af dine behov

Har du nogensinde følt dig forvirret om, hvilken type behandling der er bedst egnet til dine udfordringer? Er du nygerrig på hvordan Klinikhappybody ser ud indefra eller vil du bare gerne blive klogere på alternativ behandling? En forsamtale giver dig mulighed for at tale om dine behov og forventninger, og jeg vil guide dig til den mest hensigtsmæssige behandlingsmetode.

Gratis uforpligtende forsamtale

2. Opbygning af tillid og relation

Jeg ved, hvor vigtigt det er at føle sig tryg og tillidsfuld i forholdet til sin behandler. En gratis forsamtale giver dig mulighed for at møde mig personligt, stille spørgsmål og se, om vi er det rette match.

3. Forståelse for behandlingsprocessen

Er du usikker på, hvad zoneterapi indebærer, eller hvordan Japansk lifting processen forløber eller hvad fordelen med Nada er? Jeg vil gerne forklare alt om forløbet, de metoder der anvendes, og hvordan jeg arbejder. Det er et rum hvor der er plads til alle slags spørgsmål.

4. Besvarelse af spørgsmål og bekymringer

Har du spørgsmål eller bekymringer, der har afholdt dig fra at starte? Forsamtalen er din chance for at få besvaret alle dine spørgsmål og få klarhed over eventuelle bekymringer. Er du bekymret over at være meget kilden under dine fødder eller er du bange for nåle? Lige meget hvad det er, har jeg sikkert allerede hørt spørgsmålet før.

5. Skab realistiske forventninger

Jeg vil hjælpe dig med at forstå, hvad du kan forvente af mine forskellige behandlinger ud fra din livssituation. Samt give dig realistiske forventninger til forløbet, så du kan træffe informerede beslutninger omkring din sundhed. 

6. Få gode råd og tips

  1. Jeg kan vejlede dig i at forstå hvilke områder af kroppen der kan være i ubalance ved at analysere zoner på fødderne.
  2. Baseret på din sundhedshistorie og behov kan du få råd om specifikke zoneterapeutiske teknikker, der kan hjælpe med at lindre spændinger og styrke kroppens naturlige helingsproces.
  3. Som kostvejleder kan jeg evaluere din nuværende kost og give råd om, hvordan du kan forbedre din ernæring for at støtte dine individuelle mål, uanset om det er vægttab, energiniveau eller specifikke sundhedsforbedringer
  4. Baseret på dine ønsker og eventuelle kostpræferencer kan du få personligt tilpassede kostanbefalinger
  5. Og meget mere

Hvordan kunne en forsamtale forløbe?

Under vores forsamtale fokuserer vi på at forstå, hvad du ønsker hjælp til. Jeg vil spørge ind til dine problematikker for at kunne tilpasse behandlingen eller kombinationen af behandlinger, som jeg, baseret på min erfaring, mener, vil være mest gavnlig for dig.

Jeg har tavshedspligt og arbejder naturligvis inden for rammerne af denne, da tillid og troværdighed er afgørende elementer i vores samarbejde.

Forsamtalen kan foregå enten i klinikken, hvor du har mulighed for at opleve dens atmosfære, eller via telefonen (og online på sigt) for at give dig fleksibilitet og bekvemmelighed. Jeg er her for at skabe et trygt rum, hvor du kan dele dine tanker og følelser åbent, og hvor vi sammen kan udforske veje til at styrke dit velbefindende.

Intet at miste, alt at vinde

Ved at tilbyde en gratis uforpligtende forsamtale ønsker jeg at skabe et rum, hvor du føler dig tryg og informeret, så du kan tage den bedste beslutning ud fra din livssituation. Vi forstår, at beslutningen om at starte kan være svær og uoverskuelig, derfor er vi her for at støtte dig på din rejse mod velvære. 

Hvis du efter vores samtale ikke føler det var noget for dig, så skal du intet gøre, fordi det som sagt er helt uforpligtende. Til gengæld har vi sikkert givet dig nogle gode råd og tips med i bagagen som du kan gøre brug af. 

Kontakt os i dag for at planlægge din gratis forsamtale eller book den direkte i vores bookingsystem.

Gratis uforpligtende forsamtale

Anne Thylkjær, RAB-godkendt zoneterapeut, uddannet kostvejleder og idrætscoach.

Gratis kropsanalyse

Vidste du at jeg faktisk også tilbyder gratis kropsanalyse, læs mere om det her eller book en med det samme.