NADA Øreakupunktur: Optimer Din Indre Harmoni Med Effektiv Behandling

Siden 1974 har NADA vist sig som en kraftfuld og pålidelig supplementær behandlingsmetode. NADA øreakupunktur tilbyder en unik tilgang til velvære og helbred og er hos os skræddersyet til at imødekomme dine individuelle behov.

Hvad er Nada?

NADA står for “National Acupuncture Detoxification Association,” og det refererer til en specifik form for øreakupunktur, der er udviklet til behandling af afhængighed og emotionelle lidelser. Oprindeligt udviklet i 1974 af Dr. Michael O. Smith, og blev senere formaliseret af National Acupuncture Detoxification Association.

Akupunktur, øreakupunktur, zoneterpi, alternativer til kiropraktor

Hvad er Nada behandling?

NADA involverer placeringen af fem små nåle i specifikke punkter på begge ører. Behandlingen udføres normalt som en gruppesession og varer omkring 45 minutter. Den har vist sig at være effektiv som en supplementær behandlingsmetode for mennesker, der lider af stofmisbrug, alkoholafhængighed, stress, angst, og andre emotionelle udfordringer.

NADA er kendt for sin enkelhed, tilgængelighed og relative lave omkostninger, hvilket gør den velegnet til bred anvendelse. Den har også fundet anvendelse inden for sundhedssektoren, herunder i behandling af traumatiserede befolkninger og i arbejdsmiljøprogrammer for stressreduktion. 

At have nåle i ørerne i 45 min. kan virke som lang tid, derfor giver vi altid en afslappende behandling samtidig, så du helt glemmer du har nåle i ørerne.

NADA's anvendelsesområde

Vores NADA øreakupunktur har været effektivt anvendt i over 30 år og har vist resultater ved behandling af:

  • Søvnforstyrrelser
  • Stress
  • ADD
  • ADHD
  • Angst
  • Spiseforstyrrelser
  • Depression
  • Uro
  • Hedeture
  • Og meget mere.

Denne behandlingsmetode tilbyder en integreret tilgang til at forbedre både fysisk og mentalt velvære.

akupunktur, øreakupunktur, holistisk behandling, akupressur, akupunktør. kinesisk akupunktur

Hvor mange sessioner af Nada har man brug for?

Vil du vide, hvor mange sessioner du skal have? Svaret er enkelt: Lige indtil det virker! Antallet af sessioner varierer normalt fra 3 til 10, og reaktioner som varme, kulde, prikken eller træthed er velkomne tegn på, at din krop gennemgår en positiv helingsproces. Efter blot 10-15 minutter oplever mange en beroligende effekt. Blodtrykket stabiliseres, og gamle problemer kan kortvarigt blusse op som en positiv del af helingsprocessen. Denne behagelige behandling giver ingen bivirkninger, og enhver ømhed forsvinder hurtigt efter sessionen.

Hvor effektivt er Nada?

NADA-øreakupunktur har vist sig at være ekstremt effektiv, da 75-80% oplever umiddelbare forbedringer. Mange ser resultater allerede efter første session, og flertallet oplever markante ændringer efter cirka 5 behandlinger. Tag det første skridt mod indre harmoni – book din NADA-session nu for kun 30 kroner ekstra oveni din zoneterapibehandling og oplev forandringen selv.

Gratis uforpligtende forsamtale

Er du usikker på dine behov? Book en gratis uforpligtende forsamtale, hvor vi snakker om lige præcis det der fylder os dig og de specifikke behov du skulle have.

Jeg ser frem til at møde dig.

Gratis uforpligtende forsamtale