Zoneterapi Århus: Oplev smertelindring og velvære hos Klinikhappybody

Velkommen til Klinikhappybody - Din zoneterapeut i Århus

Søger du efter professionel zoneterapi i Århus? Så er du kommet til det rette sted. Hos Klinikhappybody tilbyder vi en bred vifte af holistiske behandlinger, herunder zoneterapi, akupunktur, NADA, Japanisk lifting, kostvejledning, træningsvejledning og fodmassage. Vi er dedikeret til at fremme dit velvære og optimere din sundhed på en naturlig måde. 

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er en effektiv og populær behandlingsmetode, der anvender trykpunkter til at stimulere kroppens naturlige helbredelsesprocesser. Uanset om du lider af fysiske eller mentale ubalancer, stress, fordøjelsesproblemmer, så kan zoneterapi hjælpe dig med at genoprette din krops naturlige balance og forbedre dit velbefindende. Nysgerrige på at lære mere, tryk her og lær mere om hvad zoneterapi er og hvad det er effektivt i mod.

Hvilken zoneterapeut vil du møde i Århus?

Gratis uforpligtende forsamtale

Du vil møde mig, mit navn er Anne og jeg er kvalificeret statsautoriseret zoneterapeut både her i Århus og i Skanderborg. Jeg tilbyder zoneterapi til alle, herunder babyer, børn, voksne, gravide, ja faktisk til alle aldre og livfaser. Zoneterapi er en effektiv og skånsom behandlingsmetode, som kan afhjælpe og lindre din ubehag og fremme en sund udvikling. Derudover er jeg uddannet kostvejleder og idrætscoach. Med min erfaring vil jeg kunne tilbyde en kombination af teknikker og viden for at skræddersy behandlingen til lige præcis dine specifikke behov. 

Zoneterapi for gravide og babyer i Århus

For gravide kan zoneterapi være en fantastisk støtte under graviditeten. Det kan hjælpe med at reducere kvalme, lindre rygsmerter, forbedre søvnkvaliteten, hævelse og forberede kroppen til en sund fødsel. Når det kommer til zoneterapi til babyer, ved vi, hvor vigtigt det er at tilpasse behandlingen til de særlige behov og følsomheder de små har. Vi er fokuseret på at skabe en tryg og beroligende atmosfære, hvor din baby kan føle sig afslappet og komfortabel under behandling. Der er både tid til blegskifte og toilet besøg, derudover bestemmer du selv om du vil sidde med din baby under behandlingen. Zoneterapi kan være med til at afhjælpe kolik, forstoppelse og søvnproblemer. Her i Århus vil Klinikhappybody, skræddersy dit personlige behandlingsforløb til at imødekomme dine unikke behov og bekymringer.

kolik zoneterapi baby babynehandling afføring skanderborg århus
Zoneterapi aarhus århus til gravide og spædbørn

Kom til zoneterapi i Aarhus

Udover zoneterapi til babyer og gravide tilbyder vi også behandlinger til mennesker i alle aldre og livsfaser. Vi hjælper med at lindre symptomer forbundet med overgandalderen, såsom hormonelle ubalancer og hedeture. Ja faktisk kan vi hjælpe en lang række af forskellige problematikker fra lindring af tinnitus til mavesmerter. Kom forbi og lad os få en snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

Ingen henvisning nødvendigt og få tilskud til zoneterapi

Vi vil gerne gøre dig opmærksom på, at du ikke behøver nogen henvisningen for at book tid hos Klinikhappybody. Du undgår derfor den ellers normale lange ventetid og bureaukrati, som du måske kender til fra andre steder i livet. Vi ønsker at gøre processen så enkel og bekvem for dig som overhovedet muligt, så kontakt os i dag og få tid med det samme. Vi opfordre dig også til at kontakte din forsikring, fordi de fleste sundhedsforsikringer tilbyder nemlig tilskud til zoneterapi. Men kun hvis zoneterapeuten er RAB-godkendt, hvilket vi er hos Klinikhappybody. Fx giver Sygeforsikringen “danmark” tilskud, læs nederst på siden hvordan. 

Akupunktur, kostvejledning og fodmassage i århus

Hos Klinikhappybody er vi dedikeret til at forbedre dit velvære og hjælpe dig med at opnå en sundere og mere balanceret livsstil gennem vores holistiske behandlinger. Uanset om du har brug for zoneterapi, akupunktur, kostvejledning, fodmassage eller en blanding så finder vi ud af det sammen. Vores holistisk tilgang, gør det nemlig nemt for os at kunne supplere og hjælpe dig med at opnå din ønsket sundhedstilstand på både det fysiske og mentale plan.

Vi mener alle har fortjent adgang til effektive behandlinger for at forbedre deres helbred og velvære. Derfor er vi her for at give dig den bedste zoneterapioplevelse i Århus, uden kompliceret adminstrativt arbejde. Tøv ikke med at kontakte nu eller book en gratis uforpligtende forsamtale i dag. Hos Klinikhappybody er dit velbefindende vores største prioritet.

Zoneterapi Århus priser

Priser til voksne, børn og baby behandlinger:

Klinikhappybody Adresse: Grønnegade 56 - porten ved Althea 8000

Ved køb af klippekort sparer du 20%, købes i klinikken.

Voksen:
55 min, pris: 520 kr.
25 min, pris: 350 kr.

Børn (1-12 år):
25 min, pris: 350 kr.

Baby:
25 min: 350 kr.

1. Behandling: (Anbefales hvis det er første gang du kommer)
ca. 90 min (inkluder samtale), pris: 700 kr.

Betaling:
Mobilpay inden behandlingen starter på 23 22 74 12
Du skal give besked pr. sms om udeblivelse senest 24 timer før aftalt tid på 23 22 74 12.

Behandlinger i Aarhus:
Grønnegade 56 st. – porten ved Althea

zoneterapi århus

Sygeforsikringen "danmark" tilskud

Du kan få tilskud til zoneterapi hos Sygeforsikringen “danmark”, hvis din behandler er RAB godkendt. Hvis følgende betingelser gør sig gældende:

  1. Behandlingen er udført i Danmark
  2. Zoneterapi behandlingen er i forhold til lægeligt stillet diagnose*
  3. Behandlingen er udført af Registreret Alternativ Behandler (RAB)
  4. Oplysningerne er indberettet elektronisk fra Zoneterapeuten til “danmark” efter fastlagt specifikation

Få mere viden eller læs dem selv på Sygeforsikringen “danmark”´s hjemmeside. Du kan opnå tilskud i Gruppe 1, 2 og 5.

* Lægeligt stillet diagnose betyder bare at du først skal have været til lægen med det problem du opsøger hjælp til. Dette er altså ikke det samme som en henvisning. Du behøver nemlig ikke en henvisning for at gå til en zoneterapeut. 

Her er vores zoneterapi klinik i Århus