Zoneterapi babybehandling

Behandlingsforløb:

Hvorfor zoneterapi til din baby?
Rigtig mange babyer får typisk de første tegn på ubehag, søvnproblemer, maveproblemer, m.m. ved 3-5 ugers alderen. Behandlingen er blidere og mere kortvarig end zoneterapi til voksne og større børn. Spædbørn får som regel kun omkring 10-25 minutters behandling.

Du kan starte med zoneterapi til din baby fra fødslen. Mange vil kun skulle bruge omkring 3-5 behandlinger, for at få den optimale effekt af zoneterapien. I starten vil det give bedst resultat med behandlinger med max en uges interval.

Babybehandling:

Alle babyer reagerer forskelligt på zoneterapi, det kan være med ro eller gråd, hvilket er helt normalt. Lige efter behandlingen sover de ofte 2-3 timer og er meget afslappet. Dit lille barn ved instinktivt, hvad der er godt for det, og de fleste babyer kan godt lide at få zoneterapi. Det er blide tryk, og det gør ikke ondt på barnet. Zoneterapi til din baby er meget mild, og barnet vil kunne ligge helt afslappet på briksen eller hos mor/far imens der behandles.

kolik zoneterapi baby babynehandling afføring skanderborg århus

Omgivelserne vil være rolige og der vil blive givet god tid til dig og din baby. Der er tid til at amme og skifte ble undervejs, hvis det skulle blive nødvendigt. Jeg gør mit bedste for, at I føler jer trygge,  jeg er meget opmærksom på din  babys signaler og reaktioner under behandlingen.

Reaktioner baby kan have efter zoneterapi

Reaktionerne på zoneterapi er forskellige fra barn til barn. Mere ro, anderledes afføring (kan være grøn) og skyldes udrensningen, knyttede hænder forsvinder, mere tørst, sover mere. Efter 1. behandling kan der ses en forværring af problemet det første døgn, efter flere behandlinger bliver baby mere og mere tilpas, samt problemerne vil aftage gradvist.

Der er ingen bivirkninger af zoneterapi som babybehandling.

Zoneterapi til baby kan gavne bl.a.:
  • Mavekneb
  • Forstoppelse/afførings problemer
  • Skrige ture
  • Øresmerter
  • Uro
  • Dårlig Søvn
  • Kolik

kolik Zoneterapi baby babybehandling Klinikhappybody zoneterapieen

Gratis forsamtale: tag det første skridt mod dit velvære

Før du træffer beslutningen om din behandling, tilbyder vi hos Klinikhappybody en gratis forsamtale, hvor vi kan diskutere dine bekymringer og mål. Dette giver dig mulighed for at forstå, hvordan vores tilgange adskiller sig og hvordan de kan imødekomme dine behov. Det er helt uforpligtende og du har muligheden for at vende lige præcis det du har på hjertet.

Kontakt mig for en gratis forsamtale, og lad os sammen finde den rette sti til dit velbefindende.

Gratis uforpligtende forsamtale