Dit personlige 10-gangs kost og zoneterapi forløb

kost og zoneterapi

Velkommen til dit personlige 10-gangs kost – og zoneterapi forløb, som vil blive skræddersyet til netop dine behov og mål. Sammen vil vi arbejde på at skabe balance i din krop og sjæl, og opnå de resultater du ønsker. Uanset om det drejer sig om reduktion af fedt, øget muskelmasse, vægttab, en sundere kostplan, bedre stresshåndtering, samt mere ro og velvære.

kost og zoneterapi

1. Behandling og intro til dine kost behov

Vi starter ud med en samtale, hvor vi sammen sætter mål for dit forløb, efterfulgt af en kropsanalyse. Herefter vil du modtage den første zoneterapibehandling. Med det fokus på at skabe balance og ro i dit nervesystem, samt sætte gang i udrensningen af din krop.

Efter endt behandling vil vi aftale en ny tid om 1 uge. Inden din næste session bedes du gerne sende en oversigt over, hvad du indtager de næste 2-3 hverdage. Så jeg derved kan tilpasse kostplanen specifikt til dig.

Inden for 3 hverdage efter modtagelsen af dine oplysninger vil du modtage en plan for den kommende tid. Denne plan vil indeholde en bred vifte af personlige anbefalinger såsom måltidsforslag, opskrifter til sunde retter og snacks med fremgangsmåde, samt dine tal om kalorieindtag, vejledning og meget mere. 

Desuden får du en oversigt over relevante fødevarer og deres indhold af proteiner, kulhydrater og fedt. Vi vil løbende snakke og evaluere dine fremskridt, så vi hele tiden kan justere og tilpasse forløbet til netop dine behov og mål. Du vil modtage opdaterede dokumenter fra session til session, for at sikre at du hele tiden har nem adgang til hvad vi har snakket om og at du kan følge med i din egen udviking.

Mange af mine kunder udtrykker at de er utrolig glade for den løbende opdatering. De fortæller mig, at det er med til at holde dem til ilden og motiveret på at fortsætte.

kostvejledning, kost, kostplan, kostplaner, kostplanen

2. Behandling

Du bliver vejet, de fremsendte dokumenter gennemgås, og der gives råd og vejledning, efterfulgt af en zoneterapibehandling.

3-10. Behandling

Forløbet inkluderer i alt 10 zoneterapibehandlinger (én pr. gang). Du vil altid have mulighed for at kontakte mig på mail eller telefon, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Husk, at dette forløb er skræddersyet til dine specifikke behov og mål. Hvis du ønsker flere end de 10 behandlinger, kan det nemt arrangeres.

Værdien på dette forløb ligger på 6.500 kr., men din pris for dette personlige 10-gangs kost- og zoneterapi forløb er kun 4680 kr. Du har også mulighed for at opdele betalingen i mindre rater, så du ikke behøver at betale det hele på én gang.

Tøv ikke med at kontakte mig for at booke dit personlige 10-gangs kost- og zoneterapiforløb i dag. Du kan også vælge at booke en gratis forsamtale, hvor vi kan drøfte dine behov og mål, og hvordan dette forløb kan hjælpe dig.

Jeg ser frem til at hjælpe dig med at opnå dine mål, øge dit velvære og skabe horminsk balance i din krop og sjæl. Vores fokus på individuel tilpasning og løbende opfølgning sikrer, at du får den optimale støtte og vejledning gennem hele forløbet.

Hos mig er kostvejledning ikke er en hurtig slankekur, da det kun giver kortsigtet resultater, men er en ændring af din livsstil.

Det vil være muligt at bestille nogle opfølgnings vejninger efter du har nået målet, som kan hjælpe dig med at at komme fokus.

sygeforsikring danmark zoneterapi kiropraktor alternativer, alternativ behandling

Gratis forsamtale: tag det første skridt mod dit velvære

Før du træffer beslutningen om din behandling, tilbyder vi hos Klinikhappybody en gratis forsamtale, hvor vi kan diskutere dine bekymringer og mål. Dette giver dig mulighed for at forstå, hvordan vores tilgange adskiller sig og hvordan de kan imødekomme dine behov. Det er helt uforpligtende og du har muligheden for at vende lige præcis det du har på hjertet.

Kontakt mig for en gratis forsamtale, og lad os sammen finde den rette sti til dit velbefindende.

Gratis uforpligtende forsamtale