Sygeforsikring danmark tilskud

Sygeforsikring danmark tilskud

Du kan få tilskud til zoneterapi igennem din sygeforsikring i Danmark, som fx hos Sygeforsikringen danmark. Hvis følgende 4 betingelser gør sig gældende hos zoneterapeuten:

1. Behandlingen er udført i Danmark

Klinikhappybody befinder sig i Danmark, vi har både lokationer i Aarhus (Århus) og Skanderborg. ✔️

2. Zoneterapi behandlingen er i forhold til lægeligt stillet diagnose*

* Lægeligt stillet diagnose betyder bare at du først skal have været til lægen med det problem du opsøger hjælp til. Så helt simpelt skal din læge bare kende til din problematik. Dette er altså ikke det samme som en henvisning. Du behøver nemlig ikke en henvisning for at gå til en zoneterapeut. ✔️

3. Behandlingen er udført af en Registreret Alternativ Behandler (RAB-godkendt)

Vi hos Klinikhappybody er RAB-godkendte. Hvilket er din sikkerhed for at vi hele tiden efteruddanner og er opdateret indenfor den nyeste viden. ✔️

4. Oplysningerne er indberettet elektronisk fra Zoneterapeuten til "danmark" efter fastlagt specifikation

Dette er noget vi gør efter behandlingen, så det skal du slet ikke bekymre dig over. ✔️

Få mere viden eller læs dem selv på Sygeforsikringen danmark´s hjemmeside. Du kan opnå tilskud i Gruppe 1, 2 og 5.

sygeforsikring danmark zoneterapi kiropraktor alternativer, alternativ behandling

Kræver ingen henvisning at få tilskud fra sygeforsikring Danmark

Vi vil gerne gøre dig opmærksom på, at du ikke behøver nogen henvisningen for at book tid hos Klinikhappybody. Du undgår derfor den ellers normale lange ventetid og bureaukrati, som du måske kender til fra andre steder i livet. Vi ønsker at gøre processen så enkel og bekvem for dig som overhovedet muligt, så kontakt os i dag og få tid med det samme. Vi opfordre dig også til at kontakte din sundhedsforsikring (medmindre det er Sygeforsikringen “danmark”), fordi de fleste sundhedsforsikringer tilbyder nemlig tilskud til zoneterapi. Men kun hvis zoneterapeuten er RAB-godkendt.

Gratis forsamtale: tag det første skridt mod dit velvære

Før du træffer beslutningen om din behandling, tilbyder vi hos Klinikhappybody en gratis forsamtale, hvor vi kan diskutere dine bekymringer og mål. Dette giver dig mulighed for at forstå, hvordan vores tilgange adskiller sig og hvordan de kan imødekomme dine behov. Det er helt uforpligtende og du har muligheden for at vende lige præcis det du har på hjertet.

Kontakt mig for en gratis forsamtale, og lad os sammen finde den rette sti til dit velbefindende.

Gratis uforpligtende forsamtale