Anne Thylkjær

Sundhed

Jeg har altid interesseret mig for sundhed i form af kropsligt velvære, igennem naturlig behandling, sund kost og motion. Dette er grunden til, at jeg har skabt min zoneterapi praksis kaldt Klinikhappybody, her er mit mål at give dig en bedre balance i din travle hverdag.

Hos mig vil det hele menneske blive taget i betragtning ved behandlingen. Zoneterapi er mit fokusområdet, men det er også muligt at få råd og sparring i forhold til sund kostplan og bevægelse. Mit ønske er at du får en gladere krop.

Mit navn er Anne Thylkjær og jeg er færdiguddannet RAB (Registreret Alternativ Behandler) zoneterapeut juni 2022. 

Jeg har i mange år arbejdet som kvalitetchef for adskillige fødevarevirksomheder. Jeg er gået ned i tid for at følge min drøm om at blive zoneterapeut. Håber du vil være med på rejsen.

Mental og psykisk sundhed

Diverse Psykiske og mentale vanskeligheder synes at være mere og mere udbredt mellem os. Selv tror jeg, at noget af dette skyldes den teknologiske udvikling og modernisering, som har gjort, at det er sværerer i dagens Danmark at adskille arbejdsliv med privatliv.

Work life balance er vigtig for at kunne opretholde et langt og lykkeligt liv, dog virker det til, at vi nedprioriter personlig pleje og sundhed. Vores arbejde fylder meget i vores liv af gode grunde, men vi må ikke glemme os selv. Jeg har selv måtte kigge ind af, hvilket også er grunden til, at jeg er her i dag kan tilbyde dig min professionelle hjælp. Tag dit første step mod bedre selvpleje i dag.                                                    

Fysisk sundhed

At blive RAB godkendt behandler, er din garanti for at du vil modtage kompetente behandlinger hos mig. Derudover sikre det også at jeg lever op til branchens gældende regler og krav om videreuddannelse, samt god klinisk praksis. RAB-ordningen er bygger på baggrund af et samarbejde mellem sundhedsministeriet og sundhedsstyrrelsen, med det formål at styrke din sundhed og sikkerhed.

Jeg er også uddannet kostvejleder og Idrætscoach. Derfor kan jeg udover zoneterapi tilbyde dig hjælp med forståelse og indsigt i det hele menneske.

Derudover har jeg supplerende fag i anatomi, fysiologi og sygdomslære fra skolen pons (“Biopraktik“).

Mine mange år inden for fødevarebranchen gør også at jeg har et stort fokus på hygiejne og renlighed. Dette fokusområde har jeg bragt med ind i min klinik og som også er særlig vigtigt i disse Corona tider. 

Som behandler har jeg fuld tavshedspligt. 

Sundhed
Mine værdier

Fokus på dit behov

Klinikhappybody mål er at hjælpe dig, så det er dine behov og ønsker, der er i fokus.

Kompentencer

Den tiltro du giver mig ved at vælge mig som din behandlinger, vil jeg gerne kunne bibeholder igennem kompentent arbejde og nærhed.

Tryghed og sikkerhed

Det du deler er kun mellem os, samt dem du vælger at inddrage. Din tryghed og sikkerhed tager jeg meget seriøst.