japansk lifting

Hvad er Japansk lifting?

Oplev den foryngende kraft af Japansk Lifting. En holistisk skønhedsbehandling for ansigtet, baseret på gamle japanske og kinesiske traditioner.

Japansk Lifting er mere end bare en ansigtsbehandling, det er en unik kombination af ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage. Der er med til at revitaliserer din hud og bringer en dejlig glød til dit ansigt.

Med alderen mister huden sin elasticitet, da produktionen af kollagen nedsættes. Alderdommens tegn, som mimiske linjer og poser under øjnene, kan mindskes gennem en Japansk Lifting behandling. Behandling virker afslappende på de spændte muskler og øger hudens elasticitet. Samtidig reguleres kroppens fysiske funktioner og følelsesmæssige tilstande.

Vi anvender kun 100% naturlige metoder og økologiske produkter. Vores behandling udføres manuelt og inkluderer en dybderensning med økologisk rosa-ler maske, en afslappende hovedbundsmassage, ansigtszoneterapi, lymfedrænage samt en fugtgivende økologisk A- og E-vitamin maske. Og for at fuldende oplevelsen, får du også en afslappende fod- eller håndmassage.

Denne behandling er meget afstressende og balanceskabende. Jeg anvender økologiske cremer samt 100 % ren økologisk koldpresset Hybenkerneolie, der er kendt for sin stærke celle gendannende virkning og er fantastisk for den sensitive, tørre eller aldrende hud.

japansk lifting

Japansk lifting behandling

Behandlingen består af tre trin, der arbejder i harmoni for at forbedre din hud og energiflow:

Første trin – Akupressur

Trykmassage af ansigtets akupunkturpunkter, der stimulerer kroppens helbredende kraft og forbedrer energiflowet. Akupressur er nåleløs akupunktur, der giver smertelindring og hjælper med at sprede væskeophobninger. På dette trin trækkes energi og næring til områder hvor kroppen mangler dette. Akupressur virker ligesom akupunktur, bare uden nåle.

Andet trin – ansigtszoneterapi

Aktivering af zoner og punkter, der er forbundet til organerne via nervesystemet. Ved at stimulere disse områder fjernes blokeringer og genoprettes energibanerne i huden. Selve behandlingen foregår med lette små behagelige tryk i huden, som lukker op for de energibaner som kunne være blokeret grundet nogle ubalancer.

japansk lifting

Tredje trin – Lymfedrænage

Blid og rytmisk massage af ansigtet, der hjælper med at fjerne overskydende væske og affaldsstoffer fra vævet. Denne behandling forbedrer blodcirkulationen, tilfører ilt og elasticitet til hudcellerne og virker afstressende.

Lymfesystemet er et kredsløb, der understøtter blodkredsløbet, som fjerner overskydende væske fra vævet. I lymfekarrene findes lymfeknuder, som har til opgave at dræne et bestemt område eller organ. Hvis der er ubalance, vil der ophobe væske i vævet.

Effekterne af Japansk Lifting

  • Øget blodcirkulation
  • Forbedret elasticitet og iltforsyning til hudcellerne
  • Fjernelse af affaldsstoffer og væskeophobninger
  • Dyb afslapning og stressreduktion
  • Opstramning af huden
  • Udrensning af træt hud
  • Fornyet energi og giver en smuk strålende glød

Husk, at resultatet af behandlingen også afhænger af din kost og livsstil. Men med vores Japansk Lifting behandling får du en holistisk tilgang til skønhed.

Vores Japansk Lifting behandling varer 60 minutter og koster 550 kr. Det er en investering i din skønhed, sundhed og velvære, der vil give dig strålende resultater.

japansk lifting

Gratis forsamtale: tag det første skridt mod dit velvære

Før du træffer beslutningen om din behandling, tilbyder vi hos Klinikhappybody en gratis forsamtale, hvor vi kan diskutere dine bekymringer og mål. Dette giver dig mulighed for at forstå, hvordan vores tilgange adskiller sig og hvordan de kan imødekomme dine behov. Det er helt uforpligtende og du har muligheden for at vende lige præcis det du har på hjertet.

Kontakt mig for en gratis forsamtale, og lad os sammen finde den rette sti til dit velbefindende.

Gratis uforpligtende forsamtale