Zoneterapi punkter, et kort af hele kroppen under dine fødder

Zoneterapi punkter, hvad er det?

Zoneterapi punkter er bestemte punkter på din fod – kaldet reflekspunkter/reflekszone. Zoneterapi er dermed en slags punktmassage, hvor man trykmassere disse reflekspunkter, som ligger under og oven på foden og på anklen.

Foden er som et spejl af kroppen, ved at trykke på zoner under fødderne påvirkes kroppen og organerne. Man kan sige at på dine fødder findes der et kort, som fortæller om hvordan din krop har det. Hvert område af kroppen har dermed en tilhørende zone som zoneterapeuten kan behandle igennem dine fødder.

Selve behandlingen starter med at zoneterapeuten undersøger hele foden. Der hvor man mærker ømhed eller spændinger, fortæller hvor i kroppen ‘ubalancerne‘ sidder.

Ved at behandle disse zoneterapi punkter som er i ubalance, frigives der energi som starter kroppens helings – og lindringsproces i de indre organer samt genoprette energibalancen i resten af kroppen. Du vil herefter opnå en afslapning og velvære.

hvad er zoneterapi
Blog
Zoneterapi punkter

Når zonerne behandles, øges blodgennemstrømningen og muskulaturen afslappes. Dette gør, at næringsstoffer og ilt lettere når ud til cellerne samtidig med, at affaldsstoffer bliver transporteret væk. For kroppens udrensningsorganer har det stor betydning, da den øgede blodgennemstrømning gør at organerne arbejder mere effektivt.

Nogle oplever, at der kan opstå en kortvarig forværring af ens symptomer. Zoneterapeuten betragter ikke denne reaktion som en bivirkning, men derimod som et positivt signal fra kroppen. Nemlig at den er i gang med at udskille affalds- og giftstoffer, og at behandlingen dermed virker.

Der findes utrolig mange zoneterapi punkter, hvilket betyder der findes næsten ingen grænser for hvad zoneterapi kan afhjælpe med. Er du dog i tvivl om zoneterapi kan hjælpe på din problematik, skriv da endelig til mig.

Det skal dog siges at zoneterapi ikke kun er forbeholdt til dem som allerede døjer med helbredet, men også til dig som bare ønsker alment velvære.

Gratis forsamtale: tag det første skridt mod dit velvære

Før du træffer beslutningen om din behandling, tilbyder vi hos Klinikhappybody en gratis forsamtale, hvor vi kan diskutere dine bekymringer og mål. Dette giver dig mulighed for at forstå, hvordan vores tilgange adskiller sig og hvordan de kan imødekomme dine behov. Det er helt uforpligtende og du har muligheden for at vende lige præcis det du har på hjertet.

Kontakt mig for en gratis forsamtale, og lad os sammen finde den rette sti til dit velbefindende.

Forfatter: Anne Thylkjær, RAB-godkendt zoneterapeut, uddannet kostvejleder og idrætscoach.

Gratis uforpligtende forsamtale